werken bij

Ondek jouw toekomst bij Magnifique Beauty

 

Bij Magnifique Beauty streven we naar perfectie in de wereld van schoonheid en welzijn. We zijn voortdurend op zoek naar gepassioneerde individuen die onze missie om mensen te helpen hun natuurlijke schoonheid te benadrukken, willen ondersteunen.

Kansen bij Magnifique Beauty:

 • Schoonheidsspecialiste: Heb je een passie voor huidverzorging en schoonheid? We zoeken enthousiaste schoonheidsspecialistes om ons team te versterken.

 • Huistherapeut: Als je expertise ligt in het bieden van ontspanning en welzijn, dan willen we graag met je praten. Kom bij ons werken als huistherapeut en help onze klanten hun stress te verminderen en hun vitaliteit te herstellen.

Houd onze Vacatures Pagina in de Gaten:

Bij Magnifique Beauty zijn we altijd op zoek naar getalenteerde mensen om ons team te versterken. Blijf onze vacatures pagina in de gaten houden voor nieuwe kansen, zowel voor werk als stage. Als je gedreven bent om bij te dragen aan de wereld van schoonheid en welzijn, dan nodigen we je uit om deel uit te maken van ons toegewijde team.

Sluit je aan bij ons in de zoektocht naar schoonheid, ontspanning en welzijn. Samen kunnen we de wereld een beetje mooier maken.

Vacature allround schoonheidsspecialiste 16-24 uur

Wij zijn opzoek naar een zelfstandig, jong en gedreven schoonheidsspecialiste met met minimaal 1 jaar werkervaring.

Jij hebt al eerder gewerkt met verschillende apparaten zoals de Diode ice laser triplewave, Observe 520X huidscan, Microneedling, Hydrofacial etc.

Je wordt intern/extern opgeleid door onze beauty leveranciers om de nodige productkennis op te doen, Skin Ceuticals is één van onze leveranciers. Tijdens de start van de werkzaamheden in onze salon volgen meerdere opleidingen aangaande apparatuur in overleg.

Wat hebben wij je te bieden?

 • Een salon in een mooie vrijstaande kantoorvilla in Capelle aan den IJssel
 • Werken met hoogwaardige producten en effectieve apparatuur zoals de Observe 520X huidscan.
 • Diverse interne opleidingen tot je beschikking
 • Marktconform salaris incl. reiskosten en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Flexibele werktijden

Eisen:

 • Een gedreven specialist, enthousiast en leergierig – wij investeren graag tijd in opleidingen, cursussen en persoonlijke ontwikkeling
 • Beheersing van Nederlandse taal in woord en geschrift
 • Gediplomeerd schoonheidsspecialist niv. 4 of HBO Huidtherapie student
 • Ervaring als schoonheidsspecialiste (minimaal 1 jaar in een vergelijkbare salon/praktijk)

 

Herken jij je in het bovenstaande profiel, dan nodigen wij je van harte uit om contact met ons op te nemen! Stuur je sollicitatiebrief met CV en een recente foto naar Elham Karimi via email: info@magnifiquebeauty.nl of bel 06 36 488 508. Wij vertellen je graag meer over de vacature en ons bedrijf.