laser ontharing

Laser ontharing diode ice triplewave

Wilt u voorgoed afscheid nemen van het gedoe met scheren, waxen, harsen of epileren? Dan bent u bij Magnifique Beauty aan het juiste adres. Wij maken gebruik van de geavanceerde Diode ICE Triple Wave laser, die een vrijwel pijnloze ontharing biedt en ongewenste haargroei tot het verleden laat behoren. De behandeling met de Diode-laser is vrijwel pijnloos en levert blijvende resultaten op

Laser ontharing diode ice triplewave

Wilt u voorgoed afscheid nemen van het gedoe met scheren, waxen, harsen of epileren? Dan bent u bij Magnifique Beauty aan het juiste adres. Wij maken gebruik van de geavanceerde Diode ICE Triple Wave laser, die een vrijwel pijnloze ontharing biedt en ongewenste haargroei tot het verleden laat behoren. De behandeling met de Diode-laser is vrijwel pijnloos en levert blijvende resultaten op

Diode Ice Triple Wave Laser – De Ultieme Ontharingsoplossing

Magnifique Beauty biedt haar klanten de voordelen van de geavanceerde Diode ICE Triple Wave-technologie, die geschikt is voor alle huidtypen, inclusief mensen met een donkere huidskleur. Deze innovatieve laser zendt een krachtige geconcentreerde laserstraal uit die het pigment in de haartjes naar het haarzakje geleidt. Daar wordt de laserenergie omgezet in warmte, wat resulteert in de vernietiging van het haarzakje en voorkomt dat er nieuw haar groeit.

Wat onze laserontharing onderscheidt, is het vrijwel pijnloze proces. Het succes van de behandeling hangt af van het pigment, ook wel melanine genoemd, dat aanwezig is in het haarzakje. De behandelkop van onze laser geeft een energiestraal af die door de melanine in het haartje wordt geabsorbeerd.

Tijdens deze energieopname wordt warmte gegenereerd en bereikt uiteindelijk het haarzakje, dat tot ongeveer 70 graden Celsius wordt verwarmd en daardoor vernietigd wordt. Dit voorkomt de groei van nieuw haar, op voorwaarde dat de behandeling in de juiste fase van de haargroei plaatsvindt. Onderzoek heeft aangetoond dat deze methode resulteert in een aanzienlijke haarreductie van ongeveer 80-90% resultaten.

Voordelen van de Diode ICE Triple Wave-laser van Magnifique Beauty:

 • Geschikt voor alle huidtypen.
 • Vernietigt haarzakjes, waardoor nieuw haargroei wordt voorkomen.
 • Minimale kans op verbrandingen.
 • Vrijwel pijnloos.
 • Gerichte behandeling van haarzakjes zonder schade aan omringende huid, waardoor de behandeling veilig is.
 • Diepere penetratie dan IPL.
 • Geschikt voor diverse huid- en haarkleuren.
 • Weinig tot geen irritatie na de behandeling.
 • Geen hersteltijd; u kunt direct na de behandeling uw dagelijkse bezigheden hervatten.
 • Geschikt voor zowel mannen als vrouwen.

Enkele contra-indicaties:

 • Zwangerschap
 • Epilepsie
 • Diabetes
 • Koorts, acute infecties of ziekte
 • Pacemaker of inwendige defibrillator
 • Actieve koortslipinfectie
 • Gordelroos
 • Vers littekenweefsel na operatie
 • Overgevoeligheid van de huid na bestraling tegen kanker
 • Medicijnen die lichtgevoeligheid veroorzaken (raadpleeg uw huisarts)
 • Zware ontstekingsremmers
 • Metalen in of onder de huid op het behandelingsgebied
 • Tatoeages (kan vervagen na de behandeling, alleen op het behandelde gebied)

Het aantal benodigde behandelingen varieert afhankelijk van het te behandelen gebied, huidskleur, haarkleur en haartype. Aangezien niet alle haren zich tegelijkertijd in dezelfde groeifase bevinden, zijn meerdere behandelingen nodig. Over het algemeen worden vijf tot acht behandelingen aanbevolen voor optimale resultaten, met tussenpozen van 4 tot 6 weken. Na de initiële behandelingen is een jaarlijkse opfrisbehandeling van 1 of 2 keer aangeraden

Intake

Voorafgaand aan de behandeling bij Magnifique Beauty, gevestigd in Capelle aan den IJssel / Rotterdam is het belangrijk dat u zich scheert, bij voorkeur kort voor de sessie. Het is raadzaam om de stoppeltjes zo kort mogelijk te houden, omdat dit de behandeling aanzienlijk minder gevoelig maakt doordat er minder warmte op de huid blijft hangen. U hoeft zich geen zorgen te maken over het gebrek aan zicht op de haargroei, omdat deze meestal goed zichtbaar is op een gladgeschoren huid, waar vaak kleine zwarte stoppeltjes achterblijven.

We adviseren u om niet te epileren, harsen of ontharingscrèmes te gebruiken, omdat de aanwezigheid van de haartjes essentieel is voor het effectief geleiden van de warmte naar de haarzakjes. Als er te weinig haartjes zijn teruggroeid, kan dit resulteren in minimale behandelingsresultaten

Diepere penetratie dan IPL

FAQ

Voor welke haartypes is de Diode Ice Laser geschikt?

De Diode Ice Triple Wave laser is geschikt voor alle haartypes, inclusief donker en fijn haar. Het is effectief op zowel mannen als vrouwen.

Is de behandeling pijnloos?

Ja, de behandeling met Diode Ice Triple Wave is vrijwel pijnloos. Dankzij de geïntegreerde koeltechnologie wordt de huid tijdens de behandeling gekoeld, waardoor het comfortabel en aangenaam aanvoelt.

Is de Diode Ice Triple Wave laser veilig voor mijn huid?

Ja, de Diode Ice Triple Wave laser is veilig voor de huid. Het is een FDA-goedgekeurde en medisch gecertificeerde behandeling die wordt uitgevoerd door ervaren technici. De geïntegreerde koeltechnologie zorgt voor extra bescherming van de huid tijdens de behandeling.

Zijn er specifieke voorbereidingen nodig voorafgaand aan de behandeling?

Ja, voorafgaand aan de Diode Ice Triple Wave laserbehandeling wordt aangeraden om het te behandelen gebied te scheren en blootstelling aan de zon te vermijden. Bespreek alle voorbereidingsinstructies met onze experts tijdens het boeken van de afspraak.

Is de Diode Ice Triple Wave laser geschikt voor gevoelige huidgebieden?

Ja, de Diode Ice Triple Wave laser is geschikt voor gevoelige huidgebieden. De geïntegreerde koeltechnologie minimaliseert ongemak en maakt de behandeling veilig voor gevoelige zones zoals het gezicht en de bikinilijn.