PMU – Tattoo laser Removal

Heb je spijt van je permanente make-up (PMU) of tattoo? Bij Magnifique Beauty bieden we professionele PMU/Tattoo Laser Removal-behandelingen om je te helpen van ongewenste pigmentaties en tatoeages af te komen.

Heb je spijt van je permanente make-up (PMU) of tattoo? Bij Magnifique Beauty bieden we professionele PMU/Tattoo Laser Removal-behandelingen om je te helpen van ongewenste pigmentaties en tatoeages af te komen.

Verwijderen van ongewenste tattoo of oude permanent make-up? Kies voor het veilige en effectieve weglaseren.

Heb je ooit permanent make-up of een tattoo laten aanbrengen waar je nu spijt van hebt? Of misschien is je permanent make-up of tattoo in de loop der tijd vervaagd of niet meer in lijn met je huidige stijl. Geen zorgen, bij Magnifique Beauty bieden we een geavanceerde oplossing om dit op een veilig en doeltreffend manier te verwijderen

Ons professionele team van ervaren specialisten maakt gebruik van de nieuwste lasertechnologieën om permanent make-up of een tattoo te verwijderen zonder schade aan de huid of wenkbrauwharen. Door het gebruik van geavanceerde Q-switched lasers kunnen we de inktdeeltjes in de huid selectief afbreken, terwijl de omliggende weefsels intact blijven. Dit betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken over littekens of beschadiging van je natuurlijke wenkbrauwharen.

Het weglaseren van permanent make-up of een tattoo bij Magnifique Beauty is een veilige en vrijwel pijnloze procedure. Onze specialisten zullen eerst een grondige analyse van jouw huid en de permanent make-up uitvoeren om de meest geschikte behandelingssessies en instellingen van de laser te bepalen. Tijdens de behandeling wordt de laserpuls zachtjes op de huid gericht, waarbij de inktdeeltjes worden afgebroken en geleidelijk door het lichaam worden afgevoerd.

Afhankelijk van de specifieke kleur en diepte van de permanent make-up of een tattoo, kunnen meerdere behandelingssessies nodig zijn om het gewenste resultaat te bereiken. Onze specialisten zullen een behandelplan op maat voor je opstellen, zodat je weet wat je kunt verwachten. Over het algemeen zijn de resultaten echter zeer bevredigend, met een aanzienlijke vermindering of volledige verwijdering van de permanent make-up of een tattoo.

Video

FAQ

Hoe werkt het weglaseren van permanente make-up?

Bij Magnifique Beauty maken we gebruik van geavanceerde Q-switched lasers om de inktdeeltjes in de huid af te breken. Hierdoor wordt de permanente make-up veilig verwijderd zonder schade aan de huid of wenkbrauwharen.

Is het weglaseren van permanente make-up pijnlijk?

Over het algemeen ervaren de meeste mensen milde ongemakken tijdens de behandeling, vergelijkbaar met het gevoel van een elastiekje dat tegen de huid tikt. Bij Magnifique Beauty zorgen we echter voor maximale comfort en kunnen we indien nodig een verdovende crème gebruiken om eventuele pijn te minimaliseren.

Hoe lang duurt een behandelingssessie voor het weglaseren van permanente make-up?

De duur van een behandelingssessie varieert afhankelijk van de grootte, kleur en diepte van de permanente make-up. Over het algemeen duren sessies gemiddeld 15 tot 30 minuten. Onze specialisten stellen een behandelplan op maat op, zodat je een duidelijk idee hebt van het tijdsbestek dat nodig is om jouw specifieke situatie aan te pakken.

Zijn er bijwerkingen na het weglaseren van permanente make-up?

Na de behandeling kan de huid roodheid, lichte zwelling of een licht branderig gevoel vertonen, maar deze symptomen verdwijnen meestal snel. In zeldzame gevallen kunnen er korstjes of kleine blaren ontstaan, maar deze genezen gewoonlijk binnen enkele dagen tot een week. Onze specialisten zullen je gedetailleerde nazorginstructies geven om ervoor te zorgen dat je huid goed herstelt.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig om permanente make-up volledig te verwijderen?

Het aantal benodigde behandelingen varieert per persoon en is afhankelijk van factoren zoals de kleur, diepte en kwaliteit van de permanente make-up. Gemiddeld zijn er 3 tot 6 behandelingssessies nodig om aanzienlijke vermindering of volledige verwijdering te bereiken. Onze specialisten zullen je een realistische schatting geven op basis van jouw specifieke situatie.

GRATIS EN VRIJBLIJVEND CONSULT

Neem contact met ons op voor een gratis en vrijblijvend consult of maak gebruik van onze service op afstand

Maak een afspraakFotoconsult