fillers

Ontdek de Pracht van Magnifique Beauty: Onze Fillersbehandelingen

Bij Magnifique Beauty, gevestigd aan de Rivium Boulevard in Capelle aan den IJssel, transformeren we uw schoonheid met onze verfijnde fillersbehandelingen. Wij herstellen uw gezichtscontouren en vervagen ongewenste rimpels, waardoor u uw jeugdige uitstraling terugkrijgt. Onze bekwame artsen hebben een schat aan ervaring in het toepassen van fillers en een diepgaande kennis van het verouderingsproces. Ze streven naar sublieme, natuurlijke resultaten.

Ontdek onze veelzijdige toepassingen van fillers bij Magnifique Beauty

Naarmate de jaren verstrijken, kunnen rimpels verschijnen en verliest uw gezicht zijn volume en scherpte, waardoor u er vermoeid of zorgelijk uit kunt zien. Met behulp van fillers kan deze ongewenste verandering worden teruggedraaid. Onze deskundige artsen zullen strategisch het volume in uw gezicht herstellen en rimpels en lijnen opvullen. Afhankelijk van de specifieke behandelindicaties zal de arts meerdere kleine injecties in de huid plaatsen.

Wij passen fillers onder andere toe bij:

  • Versmalde of ingevallen lippen
  • Verzakte jukbeenderen en wangen
  • Verslapte kaaklijn
  • Ingevallen traangoot
  • Oneffenheden op de neus of een afhangende neuspunt
  • Diepe neuslippenplooien
  • Marionetlijnen, ook bekend als hangende mondhoeken
  • Fronsrimpels, voorhoofdsrimpels en lijntjes rondom de mond
  • Herstel van de gezichtscontouren (Liquid Facelift)

Bij Magnifique Beauty gaan we verder dan esthetische transformaties; we brengen kunst en wetenschap samen om uw natuurlijke schoonheid te benadrukken en te herstellen. Laat onze ervaren professionals u begeleiden op uw reis naar een tijdloze uitstraling.”

Video

FAQ

Wat zijn fillers en hoe werken ze?

OFillers zijn injecteerbare gelachtige stoffen die worden gebruikt om volume toe te voegen, rimpels op te vullen en contouren van het gezicht te verbeteren. Meestal bestaan fillers uit hyaluronzuur, een natuurlijk voorkomende stof in de huid. Ze werken door vocht aan te trekken en vast te houden, waardoor de huid er voller en gladder uitziet.

Voor wie zijn fillers geschikt?

Fillers zijn geschikt voor volwassenen die tekenen van veroudering willen verminderen, zoals verlies van volume, diepe rimpels, of verslapping van de huid. Ze kunnen ook worden gebruikt voor het verbeteren van gezichtscontouren en lipvergroting.

Hoe lang duurt een filler-behandeling?

De duur van een filler-behandeling kan variëren, afhankelijk van het te behandelen gebied en de hoeveelheid filler die wordt gebruikt. Over het algemeen duurt een behandeling tussen de 15 minuten tot een uur.

Hoe lang houden de resultaten van fillers aan?

De resultaten van fillers zijn meestal direct zichtbaar en kunnen verschillen afhankelijk van het type filler en het behandelde gebied. Gemiddeld houden de resultaten van hyaluronzuurfillers ongeveer zes tot twaalf maanden aan, terwijl andere types fillers een langere levensduur kunnen hebben.

Zijn er bijwerkingen of risico's verbonden aan fillers?

Bijwerkingen van fillers kunnen bestaan uit tijdelijke roodheid, zwelling, blauwe plekken, of een lichte pijn op de injectieplaats. Ernstige bijwerkingen zijn zeldzaam maar kunnen optreden. Het is essentieel om fillers te laten toedienen door een ervaren en gekwalificeerde arts om de risico’s te minimaliseren. Het is ook belangrijk om uw arts te informeren over eventuele allergieën of medische aandoeningen voorafgaand aan de behandeling.

GRATIS EN VRIJBLIJVEND CONSULT

Neem contact met ons op voor een gratis en vrijblijvend consult of
maak gebruik van onze servie op afstand

Maak een afspraakFotoconsult