Mega Deal
5x full body laser behandeling €650

Laat je volledige lichaam laseren,
inclusief het gezicht.

Laserontharing: Alles wat je moet weten voor efficiënte en permanente haarverwijdering

Laserontharing, de moeiteloze weg naar blijvend gladde huid! Deze pijnloze methode verwijdert haar permanent door haarzakjes met laserpulsen te behandelen. Met sessies elke 4 tot 6 weken bereik je blijvende haarverwijdering. Geen gedoe meer met scheermessen, geen last van ingegroeide haren, en bespaar op scheermessen, waxstrips, en scheerschuim. Ontdek de bevrijding van laserontharing – jouw reis naar langdurige huidperfectie!

Welke zones kan ik laten laseren?

Zones voor vrouwen v2 behandeling bij Magnifique Beauty - Rotterdam, Capelle aan den IJssel

Bovenlip, Kin,
Bakkebaarden, Wangen

Nek

Borst

Oksels

Buik

bikinilijn

Onderarmen

Bovenbenen

Onderbenen

Voeten

Bovenarmen

Nek

Bovenrug

Onderrug

Bilnaad

Billen

Zones-man-v2 behandeling bij Magnifique Beauty - Rotterdam, Capelle aan den IJssel

Bovenlip, Kin,
Bakkebaarden, Wangen

Nek

Borst

Oksels

Buik

Onderarmen

Nek

Bovenrug

Onderrug

Bovenarmen

Handen

Stralende glimlach en Zijdezachte Huid: Ontdek Professionele Laserontharing bij Magnifique Beauty!

Bij Magnifique Beauty geloven we dat laserontharing toegankelijk moet zijn voor iedereen, ongeacht huid- en haartype, geslacht, leeftijd of financiële situatie. Wij staan voor Maatschappelijke Verantwoordelijkheid en zien laserbehandeling als een basisbehoefte, geen luxe. Daarom streven wij ernaar dat iedereen kan profiteren van de voordelen van laserontharing. Benieuwd naar wat onze specialisten voor jou kunnen betekenen op het gebied van laserontharing? Wij staan klaar om je te assisteren!

Ontdek onze professionele dienstverlening bij Magnifique Beauty, jouw expert in laserbehandelingen.

Receptie - Mega deal Laser Ontharing bij Magnifique Beauty.

Permanente Ontharing voor Alle Huidtypes, het Hele Jaar Door

Zeg vaarwel tegen scheren, waxen en epileren! Het is tijd voor een laserbehandeling. Ervaar de blijvende zachtheid van een stralend gladde huid.

Locatie          Capelle aan den IJssel

Rate                                      €650,-

Zone                                     5x Full body

3 Zones

PAKKET
350,- 5 Behandelingen
  • 3 Behandelingen €225,-
  • 5 Behandelingen €350,-

Full Body

PAKKET
650,- 5 behandelingen
  • 3 Behandelingen €420,-
Popular

5 Zones

PAKKET
399,- 5 Behandelingen
  • 3 Behandelingen €255,-
  • 5 Behandleingen €399,-

Erkende Specialisten

Bij Magnifique Beauty vind je een team van 10 erkende professionals, gespecialiseerd in laserbehandelingen, permanente make-up en schoonheidsbehandelingen. Anders dan salons die zich op massa richten, leggen wij de nadruk op het opbouwen van duurzame relaties met vaste klanten. Ons deskundige team staat voor je klaar om al je vragen te beantwoorden, of het nu gaat om een specifieke behandeling, algemene informatie of nazorg. Met meer dan 10 jaar ervaring in laserontharing hebben wij duizenden klanten geholpen, en wij bieden een garantie van 100% resultaat!

Locatie:

Onze locatie bevindt zich in een prachtige kantoorvilla op de Rivium Boulevard, gemakkelijk bereikbaar aan de grens van Rotterdam en Capelle aan den IJssel. Geniet van de voordelen van gratis parkeren, waardoor jouw bezoek aan Magnifique Beauty moeiteloos en zorgeloos verloopt. We streven ernaar om niet alleen kwalitatieve behandelingen aan te bieden, maar ook een comfortabele en toegankelijke omgeving te creëren voor al onze gewaardeerde klanten.

Wat onze klanten van ons vinden

Meest Gestelde Vragen

Laserbehandelingen

Wat is een laserontharing?

Laserontharing is een cosmetische procedure waarbij geconcentreerde lichtstralen de haarzakjes vernietigen, waardoor de haargroei vermindert. Bij Magnifique Beauty bieden we geavanceerde laserontharingsdiensten voor langdurige resultaten.

Ja, bij Magnifique Beauty gebruiken we de Triple Ice Laser, een geavanceerd en veilig systeem. Onze ervaren professionals zorgen voor een deskundige uitvoering, met aandacht voor jouw comfort en veiligheid.

Het aantal benodigde sessies varieert per persoon en behandelgebied. Over het algemeen zijn meerdere sessies nodig bij Magnifique Beauty voor langdurige resultaten. Onze experts passen de behandeling aan jouw unieke behoeften aan.

Bij Magnifique Beauty streven we naar comfort. Hoewel sommige mensen lichte ongemakken kunnen ervaren, wordt ongemak geminimaliseerd door geavanceerde koelsystemen, zoals de Triple Ice Laser, op onze apparatuur.

Magnifique Beauty onderscheidt zich door het gebruik van geavanceerde technologie, zoals de Triple Ice Laser, ervaren professionals en een persoonlijke benadering. Onze op maat gemaakte behandelingen garanderen effectieve resultaten en tevreden klanten.

Onze locatie

Capelle aan den IJssel

Adres
Rivium Boulevard 22
2909 LK Capelle aan den IJssel

Telefoonnummer
Bel: +31 63 648 85 08

Gebouw Magnifique Beauty - Verfijnde architectuur van het schoonheidscentrum