RELAX GLOW FACIAL

RELAX GLOW FACIAL 

De drukte van iemands leven is soms goed af te lezen van het gezicht. Een doffe huid en vermoeide ogen met donkere kringen zijn hier voorbeelden van. Een vermoeide look is niet wat je wilt uitstralen. Wil je even helemaal tot rust komen en lekker relaxen? Verwen jezelf eens echt met een Relax Glow Facial. Met een maximaal gehydrateerde huid voelt je gezicht direct een stuk prettiger aan.

De behandeling start met een huidanalyse, waardoor we het beste resultaat kunnen behalen voor jouw huidtype. Onze schoonheidsspecialisten kiezen de producten uit die bij jouw huid passen voor de schoonheidsbehandeling.. We reinigen en peelen je gezicht en verwijderen onzuiverheden. We laten je natuurlijk niet weggaan zonder een verzorgend masker, een goede oogcrème en een lekkere dag- of nachtcrème aan te brengen en afsluiten met spf factor 50. Als dat niet genieten wordt…

Na een uitgebreide gezichtsbehandeling kan je ervoor kiezen om een uitgebreide massage bij te nemen voor het gelaat, hals, en decolleté.

 

 

[sp_easyaccordion id=”1202″]