PRIVÉLES MAKE-UP

Privéles

Ben jij al bekend met make-up en wil je graag mijn technieken leren? Dan is de Privé les iets voor jou!

Deze training is ontwikkeld voor iedereen die bekend is met het vak of iemand die graag een look zou willen leren aan te brengen bij een ander of op zich zelf. Je geeft zelf aan op welk niveau en welke look je graag zou willen leren.

Deze les is 1 : 1 en dien je een model mee te brengen waar wij samen een look op aan gaan brengen. Ik demonstreer de look op een zijde van het gezicht met mijn technieken en favoriete producten en jij zal dit doen aan de andere zijde onder mijn begeleiding. Tijdens deze les zal ik ook laten zien welke producten ik graag gebruik op mijn klanten, tip en tricks om bepaalde tools te gebruiken etc. We werken tijdens de les met mijn producten en tools dus je hoeft geen producten/kwasten mee te brengen.

De volgende stappen worden uitgevoerd; Basis voor de make-up, Foundationkleur kiezen, Camoufleren van oneffenheden en donkere kringen, Wenkbrauwen vormgeven, Oogschaduwlook naar wens, Eyeliner aanbrengen, Mascara en nepwimpers aanbrengen, Contouren, Met poeder werken/ baken, Highlighten, Blush, Lippenstift aanbrengen, Langdurigheid van make-up verlengen

Uiteraard is er ruimte om al jouw vragen te stellen. Na afloop van de les ontvang je certificaat. De les duurt ongeveer 3 uur. De training kan 7 dagen per week ingepland worden. Zodra je je aanmeldt neem ik binnen 24 uur contact met je op.

De training kost: € 235,-

Wil je een tweede look na de training leren? Dan betaal je daar 50,- extra voor. Geef dit aan als ik contact met je opneem voor het inplannen van de training.

  • Kosten 1 persoon: € 235,-

  • Duur workshop: ongeveer 4 uur

Tóch gezelliger om met z’n tweetjes of drietjes te komen?

Dan betaal je € 150,- per persoon. Privé lessen waarin je allemaal mijn evenveel persoonlijke aandacht krijgt kunnen geboekt worden tot 3 personen.

 

Wil je graag cariere starten als Makeupartist? Wil jij ook als Makeup Artist kunnen werken?

Wij bieden ook een 3 daagse intensieve make-up training die is aanpast op het doen van bruidsmakeup/ fotoshoot/videoshoot en speciale gelegenheidsmakeup.

Geschikt voor beginners en gevorderden

Deze gehele training zal 1 op 1 zijn. Dat betekent dat mijn aandacht en begeleiding volledig op jou gericht zal zijn. Ieder les duurt 4 a 5 uur en uiteraard wordt er ook voor lunch gezorgd.

Ik vind het belangrijk dat ik je zo veel mogelijk kan begeleiden in iedere stap zodat jij dit na de training zelfstandig kan toepassen. Ook zal klantomgang, het maken van foto’s en het werven van klanten (social media) aan bod komen. De gehele training werken we met mijn spullen en aan het eind van de training ontvang je een certificaat.

De kosten voor deze 3 daagse training is € 995

Zodra je je aanmeld ontvang je van mij binnen 24 uur bericht om de data in te plannen. De aanbetaling is € 250,- en het resterende bedrag betaal je voor de les contant of per bank.

Heb je nog andere vragen? Aarzel dan niet om contact op te nemen