Bindweefsel massage

Bij Magnifique Beauty begrijpen we dat een stralende huid de sleutel is tot zelfvertrouwen. Daarom bieden we fruitzuurpeeling aan, een effectieve behandeling die helpt bij het verbeteren van de huidtextuur, het verminderen van onvolkomenheden en het onthullen van een jeugdige gloed. We begrijpen dat elke huid uniek is en specifieke zorg vereist. Onze professionals zullen een grondige huidanalyse uitvoeren en de peeling aanpassen aan jouw individuele behoeften. We zorgen ervoor dat de peeling veilig en effectief wordt uitgevoerd, met gebruik van hoogwaardige producten. 

Wat is een Fruitzuurpeeling?

Een fruitzuurpeeling, ook wel bekend als AHA-peeling, is een huidbehandeling waarbij zuren van natuurlijke oorsprong, zoals glycolzuur, melkzuur of appelzuur, worden gebruikt om de bovenste laag van de huid voorzichtig te exfoliëren. Deze peeling stimuleert de celvernieuwing, verwijdert dode huidcellen en stimuleert de collageenproductie, wat resulteert in een gladdere en egalere huid. 

Video

Is een fruitzuurpeeling geschikt voor mijn huidtype?

Fruitzuurpeeling is over het algemeen geschikt voor de meeste huidtypes, inclusief de gevoelige huid. De intensiteit van de peeling kan worden aangepast aan jouw huidgevoeligheid en specifieke behoeften.  

Hoe vaak moet ik een fruitzuurpeeling ondergaan?

De frequentie van fruitzuurpeelingen kan variëren, afhankelijk van jouw huidconditie en de gewenste resultaten. Over het algemeen wordt aanbevolen om elke 4 tot 6 weken een peeling te ondergaan om de huid te onderhouden en te verbeteren.  

Wat kan ik verwachten na een fruitzuurpeeling?

Na een fruitzuurpeeling kan de huid er direct frisser en stralender uitzien. Na verloop van tijd zul je merken dat de huidtextuur verbetert, fijne lijntjes verminderen en de teint egaler wordt. Het is belangrijk om de huid goed te hydrateren en te beschermen tegen de zon na de peeling voor optimale resultaten. 

Wat is het doel van een fruitzuurpeeling?

Het doel van een fruitzuurpeeling is om de huid te verbeteren, te verjongen en specifieke huidproblemen aan te pakken. Door de zuren van natuurlijke oorsprong op de huid aan te brengen, wordt de bovenste laag van de huid geëxfolieerd. Dit proces helpt bij het verwijderen van dode huidcellen, stimuleert de celvernieuwing en bevordert de aanmaak van collageen in de huid. Het eindresultaat is een verbetering in de huidtextuur, stimulatie van collageenproductie en verheldering van de teint  

Wat zijn de bijwerkingen van een fruitzuurpeeling?

Bij een fruitzuurpeeling kunnen enkele bijwerkingen optreden, maar deze zijn meestal mild. Zo kan de huid rood worden, schilferen, gevoeliger zijn en een tintelend gevoel. Deze symptomen trekken weg naar enkele uren of dagen.