Bent u ontevreden over uw wenkbrauwen en zonder schade voller wimpers?

Wenkbrauwen zijn zeer bepalend voor het uiterlijk, ze maken het gezicht af en geven het vorm. Veel vrouwen hebben hun wenkbrauwen overdadig of verkeerd geëpileerd. De oorspronkelijke vorm is daardoor verdwenen, de wenkbrauwen zijn te dun en vertonen hier en daar dunne en soms kale plekjes

.

Bij ons in de beautysalon shapen, stylen en kleuren wij uw wenkbrauwen op een natuurlijke manier. Tijdens de behandeling kijken wij uitgebreid naar uw gezicht en de vorm van uw wenkbrauwen. Op deze manier bepalen wij samen de vorme van uw wenkbrauw, kleur en type behandeling.

Hennabrow

Wil je strakkere en vollere wenkbrauwen? Kies dan voor henna wenkbrauwen. De henna hecht niet alleen op de haren maar ook op de huid. Afhankelijk van je huidtype en de nazorg blijft de henna maximaal 2 weken op de huid zitten, op de haartjes gemiddeld 6 weken (net zo lang totdat het haartje uitvalt). 

Henna is geschikt voor iedereen die voor langere tijd mooie wenkbrauwen wil hebben. Henna kan ook toegepast worden bij micro-pigmentatie, grijze wenkbrauwen, permanente make-up (PMU) en microblading.

Browlift

Brow Lift is een nieuwe behandeling waarbij jouw natuurlijke wenkbrauw haartjes in de juiste richting geplaatst worden. Dit wordt gedaan met speciale brow lift lotion. Hierdoor ogen je wenkbrauwen meteen veel voller & strakker. Het resultaat is heel natuurlijk en blijft ca. 6 weken zichtbaar, afhankelijk van de groeicyclus van je wenkbrauwen. Doordat er met de eigen wenkbrauw haartjes wordt gewerkt is deze behandeling voornamelijk geschikt wanneer je gekrulde, warrige, naar beneden wijzende wenkbrauw haren hebt.

Wimperlift

Met een wimperlift zien je eigen wimpers er voller en langer uit. Je krijgt een meer open blik. Als je ze ook laat verven, lijkt het zelfs alsof je een beetje mascara op hebt! Toch heeft een wimperlift ook wat nadelen. Als je je wimpers een boost wilt geven of mooi wilt verzorgen, is het praktisch om ook iets over de minpuntjes van een wimperlift te weten. Zo kan je de beste keuze maken voor prachtige wimpers en een look die bij je past.

Wat is een wimperlift precies en hoe wordt dit gedaan?

Een wimperlift is een behandeling waarbij je wimpers vanaf de wortel meer omhoog gelift (gekruld) worden, zodat ze er langer en voller uitzien. Zeker wanneer je van nature wimpers hebt die wat naar voren staan in plaats van omhoog, kan dit een mooi resultaat geven. Je ogen lijken groter en je hebt een meer open blik.

Hoe werkt het?

Hoe werkt zo’n wimperlift nu precies? Om te beginnen zal aan je gevraagd worden om zonder mascara naar de behandeling toe te komen. Je wimpers worden tegen een siliconenpad bevestigd en er wordt een permantentvloeistof op aangebracht. De siliconenpad blijft, afhankelijk van de dikte van je wimpers, 10 à 15 minuten zitten.  Na het aanbrengen van de permanentvloeistof, wordt er een fixeergel aangebracht om te zorgen dat het stofje dat jouw wimpers lift, goed blijft zitten. Deze wimper fixeergel voorkomt dat je wimpers weer snel uitzakken.

Hoe lang blijft een wimperlift zitten?

De wimperlift is niet schadelijk voor je wimpers en is bestand tegen weer, wind, zweten, water, slapen en tranen. Een goede wimperlift blijft ongeveer 6 tot 9 weken zitten. Je mag de behandeling maximaal één keer in de acht weken herhalen.

Een wimperlift vraagt om nazorg

Een wimperlift zorgt er dan wel voor dat je misschien geen mascara meer hoeft te gebruiken, maar je moet ook rekening houden met wat nazorg. Hou bijvoorbeeld rekening met de volgende punten:

  • Je wimpers mogen de eerste 24 uur niet nat worden (kijk dus uit met douchen)
  • Na de lift mag je geen waterproof mascara gebruiken, omdat dit invloed heeft op het resultaat.
  • Probeer liever niet op je ogen te slapen de eerste nacht, omdat het wimperliftmiddeltje dan nog intrekt.
  • Als je wel make-up draagt, probeer je wimpers dan met de richting van de lift mee te reinigen. Zo blijft het resultaat het mooiste en voorkom je dat je wimpers door elkaar gaan zitten.