Over ons

MAGNIFIQUE BEAUTY

Uw vertrouwde plek voor alles op het gebied van beauty en verzorging

Bij Magnifique Beauty vinden wij betrouwbaarheid, deskundigheid, hygiëne en persoonlijke aandacht erg belangrijk. Wij zijn gespecialiseerd in het compleet verzorgen van bruidsstyling, Make-up & Haarstyling, Permanente make-up en diverse schoonheidsbehandelingen en huidverbeteringen. In ons salon bieden wij professionele oplossingen voor alle schoonheidsdilemma’s. Wat dacht u bijvoorbeeld van permanente make-up of een effectieve gezichtsbehandeling waarbij wij uw bovenste huidlaag vernieuwen? 

Op basis van uw wensen stellen wij graag samen met u een behandelplan op om toe te werken naar het ultieme resultaat. Zowel voor de korte termijn, als op lange termijn.

Wij letten daarbij ook op een passende balans tussen salonbehandelingen en thuisverzorging. 

 
 
 
 
Ons team
 

Elham Karimi

Eigenaresse | Schoonheidsspecialiste | Make-up Artist | Educator

Ik sta bekend om mijn eerlijke advies, mijn capaciteit om iedere gast op maat te behandelen en mijn zorgzame karakter. Ik zorg dat ik altijd op de hoogte ben van de nieuwste ontwikkelingen en heb mij de afgelopen jaren gespecialiseerd op het gebied van permanente make-up, huidverbetering en visagie.

Elahe Karimi

Huidtherapeute

Cliënten gericht kunnen helpen met een huidprobleem vind ik het mooiste aan mijn werk. Ik haal altijd het uiterste uit een behandeling, ik werk heel nauwkeurig en neem ruim de tijd. Bij Magnifique Beauty voer ik een breed scala aan behandelingen . U kunt bij mij terecht voor; peelings, dermapen, mesotherapie en gezichtsbehandelingen. Daarnaast ben ik in het bezit van een BIG en NVH registratie.

error

Support & Follow us!