Over ons

Team Magnifique Beauty

Uw vertrouwde plek voor alles op het gebied van beauty

E. Karimi

Elham Karimi

Eigenaresse | Schoonheidsspecialiste | Make-up Artist | Educator

Ik sta bekend om mijn eerlijke advies, mijn capaciteit om iedere gast op maat te behandelen en mijn zorgzame karakter. Ik zorg dat ik altijd op de hoogte ben van de nieuwste ontwikkelingen en heb mij de afgelopen jaren gespecialiseerd op het gebied van permanente make-up, huidverbetering en visagie

El

Elahe Karimi

Huidtherapeute

Huidtherapeute

Cliënten gericht kunnen helpen met een huidprobleem vind ik het mooiste aan mijn werk. Ik haal altijd het uiterste uit een behandeling, ik werk heel nauwkeurig en neem ruim de tijd. Bij Magnifique Beauty voer ik een breed scala aan behandelingen . U kunt bij mij terecht voor; peelings, dermapen, mesotherapie en gezichtsbehandelingen. Daarnaast ben ik in het bezit van een BIG en NVH registratie.

IMG-7457

Meagan Helsen

Schoonheidsspecialiste

Schoonheidsspecialiste

Mijn naam is Meagan. De meeste van jullie zullen al een keer behandeld zijn door mij of mij hebben gezien in de kliniek.
Ik ben 25 jaar jong en sinds een half jaar werkzaam bij Magnifique Beauty als geregistreerd Huidspecialist met ruim 5 jaar ervaring in: acné therapie en bindweefselmassage.

Ik vind het heel belangrijk om elke klant een passend advies te geven over zowel de producten als de behandelingen en om samen het behandeltraject aan te gaan naar een gezond, stralende huid en een zelfverzekerde uitstraling!

Mijn favoriete behandelingen zijn:
• Acné behandelingen
• Peelings
• Bindweefselmassage
• Cupping

Drs. H. Ebrahimi

Drs. H. Ebrahimi

Arts BIG-nummer: 59916403401

Drs. H. Ebrahimi
BIG-nummer: 59916403401

Na de studie geneeskunde aan het Universitair Medisch Centrum in Utrecht succesvol te hebben afgerond, heeft drs. Ebrahimi veel ervaring opgedaan in meerdere ziekenhuizen op de afdelingen Interne Geneeskunde en SEH.
Hierna is drs. Ebrahimi in opleiding gegaan tot Huisarts aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Nadat hij deze 3 jarige opleiding succesvol te hebben afgerond is hij werkzaam geweest in verschillende huisartsenpraktijken en ook als huisarts in de psychiatrie.
Tevens is drs. Ebrahimi werkzaam als hoofdarts en Haartransplantatie Specialist bij Nielsen Haarkliniek en voert hij reeds jaren cosmetische behandelingen bij Nielsen Cosmetics.
Door het beroep van huisarts af te wisselen met cosmetische behandelingen combineert hij het genezen van mensen met de creativiteit die de cosmetiek vraagt.
Deskundigheid, kwaliteit en veiligheid is een standaard die elke patiënt van drs. Ebrahimi zult ontvangen.
Om op de hoogte te blijven van alle laatste ontwikkelingen binnen het vakgebied is drs. Ebrahimi veelvuldig te vinden op congressen en masterclasses in eigen land, maar ook over de hele wereld, waaronder Parijs, Londen en Dubai.

Ons Team

Bij Magnifique Beauty vinden wij betrouwbaarheid, deskundigheid, hygiëne en persoonlijke aandacht erg belangrijk. Wij zijn gespecialiseerd in het compleet verzorgen van bruidsstyling, Make-up & Haarstyling, Permanente make-up en diverse schoonheidsbehandelingen en huidverbeteringen. In ons salon bieden wij professionele oplossingen voor alle schoonheidsdilemma’s. Wat dacht u bijvoorbeeld van permanente make-up of een effectieve gezichtsbehandeling waarbij wij uw bovenste huidlaag vernieuwen?  Op basis van uw wensen stellen wij graag samen met u een behandelplan op om toe te werken naar het ultieme resultaat. Zowel voor de korte termijn, als op lange termijn. Wij letten daarbij ook op een passende balans tussen salonbehandelingen en thuisverzorging. 

error

Support & Follow us!